Lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira

S-pentue

S. 7.3.2019 (5+4)

S-pentue oli syntyessään ja pikkupentuaikana äärimmäisen tasainen pentue ja reilun vuoden ikäisinä ne ovat varsin tasaluonteisiä edelleen. Kaikki S-pennut menivät perheenjäseniksi koteihin, joissa niihin ollaan oltu erittäin tyytyväisiä ja joissa niiden kanssa toihuillaan mitä erilaisimpia asioita. Useampi niistä kulkee isäntäväkensä mukana vaelluksilla ja niitä on nähty sekä tottelevaisuuden, että agilityn alkeiskursseilla. Lähes kaikki kävivät pyörähtämässä pentunäyttelyissä ainakin kerran ja useampaa niistä tullaan näkemään näyttelykehissä myös jatkossa.

Isä:

FI MVA SANTOS'SOURIANT CRISTOPHE

(Luka jalostustietojärjestelmässä)

Luka on mukava ja komea herrasmies, joka asustelee Naantalissa.

Lukan isä on pitkäkarvainen ja emä lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira. Koska lyhytkarvaisuus on dominoiva piirre, niin Noidan ollessa lyhytkarvainen, oli etukäteen tiedossa, että kaikki pennut ovat ilmiasultaan lyhytkarvaisia.

Luka valikoitui isäehdokkaaksi mukavan luonteensa, rodunomaisen ulkonäkönsä ja hyvien terveystulostensa vuoksi.

Emä:

C.I.B DK MVA EE MVA KASTAALIN WITCH


Emä on kotona asuva oma kasvattini Noita. Noidan kanssa on touhuttu vähän kaikenlaista, mutta pääosin se toimii pihavahtina ja perheen koirana. Tyypiltään se on kaunis ja rodunomainen perinteisen näköinen hollanninpaimenkoira. Luonteeltaan Noita on vilkas ja ihmisystävällinen matriarkka, koiralaumamme pää.

Noidan ensimmäinen pentue oli Kastaalin V-pentue.

(c) Timo Helander Photography