Pieni portugalinpodengouros

C.I.B. (vahvistamaton), Balt Ch, Fi Ch, Est Ch, Lt Ch, Lv Ch, Balt W-17

Kastaalin Pehtoori "Bono"

Polvet 0/0, silmät: ei muutoksia, polveutuminen: varmistettu
Eye examination: no evidence of inherited eye diseases, patellar luxation: 0/0, parentage: descent verified

Bono jäi kotiin kasvamaan ensimmäisestä podengopentueestamme.
Se oli kolmosista ensimmäinen ja oli koko ajan pennuista suurin ja äijin. Niinpä se vain valloitti paikkansa ja hyvin varhaisessa vaiheessa myönsin itselleni, että ei se edes etsi kotia mistään muualta.

Bonon näyttelyura alkoi ja on jatkunut hienosti. Se tuli Suomen, Liettuan ja Viron muotovalioksi heti kaksi vuotta täytettyään ja Latvian ja samalla Baltian valioksi ensimmäisestä Latvian näyttelystään. Kaksi ja puolivuotiaana sillä on seitsemän CaCibia neljästä eri maasta. Sillä on myös useita RYP-sijoituksia Suomessa ja Baltiassa.

Luonteeltaan Bono on jokseenkin täydellinen. Se on rohkea ja itsevarma, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Sillä on loistava kyky saada ihmiset hymyilemään ympärillään ja koiralaumassa ujompikaan tyyppi ei jää nurkkaan mököttämään, jos Bono pyytää mukaan.


****

Bono stayed at home from our very first podengo litter.

His show career started and is going on very well.

His biggest moments in puppy rings were winning Best in Breed Puppy in his very first puppy show at Helsinki Winner Puppy Show and Best In Group in All Breed Puppy Show at Kaapelitehdas.

From official shows he has gained five champion titles so far (Finnish, Lithuanian, Estonian, Latvian and Baltic), has got seven CaCib's from four countries and won Baltian Winner 2017-title. He has got all resukts for C.I.B.-title and we are waiting for confirmation from FCI. He also has got several group placements in Finland and Baltic countries.

He has got great temperament. He is brave, confident and always happy. He gets well along with all people and other dogs. He always make people smile around him and no other dog stays alone if Bono asks to play.

5 kk/ 5 months