Pentue syntynyt 5.7.2018:

Portugalinpodengo, pieni sileäkarvainen

B-pentue

Kastaalin toinen portugalinpodengopentue (3+1) syntyi 5.7.2018.

Isä:

FI MVA EE MVA LT MVA BALTV-17 KASTAALIN PEHTOORI

(Bono jalostustietojärjestelmässä)

Emä:

FEUER FREI KASTAALIA VON GRIMM

(Freya jalostustietojärjestelmässä)

Pennut:

Kastaalin Bond James Bond (u)
Kastaalin Batman (u)
Kastaalin Bart Simpson (u)
Kastaalin Bonnie Parker (n)

Isä:

Pentueen isä Bono on oma kasvattini ensimmäisestä podengopentueestani. Se jäi kotiin upean luonteensa ja voittamattoman asenteensa vuoksi, mutta on osoittautunut erittäin hyvin menestyväksi ja loistavasti esiintyväksi näyttelykoiraksi. Siitä tuli kolmen maan valio kahden vuoden ja kolmen päivän ikäisenä ja kansainvälisen muotovalion arvo sille vahvistettiin heti sen täytettyä kolme vuotta. Sillä on seitsemän CaCibia kolmesta eri maasta ja ryhmäsijoituksia Suomesta ja Baltian maista.

Bono tulee loistavasti toimeen toisten koirien ja kaikkien ihmisten kanssa. Se elää hollanninpaimenkoiran kaverina ja saa aina toisinaan muistutuksen pienestä koostaan ja suurista luuloistaan. Se on kuitenkin aina hyvällä tuulella ja saa ihmiset ihastumaan itseensä, koska se hymyilee kaikille ja nauraa elämälle.

Emä:

Pentueen emä Freya asuu Bajkagou's kennelissä prinsessana viiden dalmatiankoiran kanssa ja luulee varmasti olevansa pilkullinen itsekin. Se on vilkas, iloinen ja ystävällinen eli lyhyesti sanottuna juuri sellainen, kun podengon tulee olla. Lisäksi se on kaunis. Toistaiseksi sillä on serti ja kaksi vara-sertiä Suomesta.

(c) BajkaGou's

(c) BajkaGou's

(c) BajkaGou's